Kastély Racing Team

Nekiálltunk annak, amire semmi esélyünk nincs, hogy valóra váltsuk. Meglátjuk, elég-e hozzá a barátság és a lelkesedés.

Friss topikok

  • Szucsibaacsi: Azért Látszik Toscano Vasas Marco barátunk önelégült mosolya amint látja, hogy a gépjármű lassan s... (2012.04.14. 14:52) Bomlunk
  • Pipi: inkább feketenép az :D (2011.11.17. 18:48) Egy újabb lépés
  • Szucsibaacsi: Szép volt.. jó volt.. és betyár messze.. :D (2011.11.15. 16:48) Donor bontás
  • Pipi: abszolút :) (2011.10.05. 18:24) Tank
  • verdzsó: jólvan na :D (2011.10.02. 22:28) Pipi

Címkék

HTML

Első lépések

2011.09.27. 21:21 :: Pipi

Ma végre nekiálltunk valamit alkotni a kicsikével. Először is kiderült az, amiben azért jó eséllyel eddig is bíztam, de nem mondtam, amíg nem biztos: Marco barátom is csatlakozott a csapathoz. Nála van a műhelyünk, ahol eddig is dolgoztunk, de a helyen kívül tevőlegesen is sokat fog segíteni minden téren, ebben biztos vagyok. Hamarosan az ő bemutatkozását is olvashatjátok, ahogy Tank úrét is, aki az igen fárasztó ügyintézős részt vállalta magára.

Az autót ma kibeleztük, csak a műszerfal van még benne, arra már nem jutott idő kivenni. A csapat majdnem teljes létszámban ott volt, Sün, Marco, Szűcs és én is csináltuk, így azért elég gyorsan kirepkedtek az alkatrészek. Nagy örömömre a 15 éves autó padlólemeze tökéletesen gyári és rozsdamentes, az eddig feltárt részeken semmilyen gányolás, nem oda illő alkatrész nyomát nem fedeztük fel. A futóművet hevenyészetten átlestem még a végén, egy kormányösszekötő és egy kerékagycsapágy biztos cserés, de meg lesz bontva nemsokára, akkor kiderül, mi kell még bele. Kuplungozni biztosan kell és szerintem vezérlést is cserélek, ne egy szakadt szíjon bukjon a versenyünk. Ami még kiderült, hogy hidegen elég fos az alapjáratunk, leállogat az autó, gyanítom, hogy az automata szívató környékén kell keresnem a hibát, de majd megnézegetem alaposan, egy karbis autónál az ilyen gondok megoldhatóak.

Persze rengeteg terv van még, de ezekről egyelőre nem írok, csak ha meglesz rá a keret. Első körben becsövezzük, megkapja az üléseket, öveket, tűzoltókészüléket, hátra megy az akku, kap áramtalanítót, fordulatszámmérőt, kartervédőt, keményebb gátlókat, a többit pedig meglátjuk, ez így önmagában is elég komoly munka és kiadás lesz. Mindenesetre minden erőnkkel rajta vagyunk, hogy tényleg versenyautó legyen belőle és nem állunk meg!

Fotóztunk is, okosan csak akkor, miután kiraktuk a műhelyből az autót, de azért látszik rajta valami, Szücsi nemsokára feltölti a képeket, meg talán ő is ír hozzá valamit, ha kedve lesz hozzá :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kastelyracing.blog.hu/api/trackback/id/tr593261211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása