Kastély Racing Team

Nekiálltunk annak, amire semmi esélyünk nincs, hogy valóra váltsuk. Meglátjuk, elég-e hozzá a barátság és a lelkesedés.

Friss topikok

  • Szucsibaacsi: Azért Látszik Toscano Vasas Marco barátunk önelégült mosolya amint látja, hogy a gépjármű lassan s... (2012.04.14. 14:52) Bomlunk
  • Pipi: inkább feketenép az :D (2011.11.17. 18:48) Egy újabb lépés
  • Szucsibaacsi: Szép volt.. jó volt.. és betyár messze.. :D (2011.11.15. 16:48) Donor bontás
  • Pipi: abszolút :) (2011.10.05. 18:24) Tank
  • verdzsó: jólvan na :D (2011.10.02. 22:28) Pipi

Címkék

HTML

Béla

2012.01.03. 14:33 :: Pipi

 Béla az nem csapattag. De azt mondta, írjak róla, mert mennyire jó arc. Namármost ő egy hivatásos katona és 72 féle módon tud megölni egy embert egy gemkapoccsal, hát merek én tiltakozni?

Ő azon módon került kapcsolatba velünk, hogy néhány éve felismerte, hogy bizony túl sokat keres és valami módon meg kellene semmisíteni ezt a pénzösszeget. Különböző kézenfekvő módok kínálkoztak, ehelyett azonban ő vett egy 1989-es évjáratú külsőre is igen visszataszító Transportert. A járművet Balatonról a lábán terveztük hazahozni, de Veszprémnél a motor elköszönt, így kötélen jött végig. A lényeg, hogy innentől kb mindent kicserélt az autóban vagy felújított (a 3. motor dolgozik benne, teljes lakatolás, telifény, két garnitúra gumi, belső kárpitozás, új kormánymű, számtalan váltó, elektromos, futóműjavítás stb), de mostanra van egy 1,6TD motoros, kellemesen közlekedhető járműve,ami egy ideig turnébuszként üzemelt. Aztán a mi zenekarunk véget ért, legalábbis a távolabbi fellépések és a szállítgatást pedig megunta, így átvedlett hétköznapi autó szerepre. Mi pedig időnként kölcsönkérjük, ha nagy dolgokat kell szállítanunk, mint például egy komplett elbontott Ponyt. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kastelyracing.blog.hu/api/trackback/id/tr643516435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása